Kachels Vriezenveen

Kachel of open haard in Vriezenveen

Woont u in Vriezenveen en zoekt u een kachel of open haard ? Boudrie Kachels en Haarden levert en installeert in geheel Twente, dus ook bij u in Vriezenveen ! Kachels zorgen niet alleen voor warmte maar ook voor een knusse en gezellige sfeer. Onze showroom bevind zich in Oldenzaal. Bent u dus opzoek naar een kachel in de buurt van Vriezenveen, neem dan contact met ons op!

Houtkachel Vriezenveen

Houtkachels van top kwaliteit. Extreem zuinig in hout verbruik, perfect regelbaar, hoog rendement én een lage uitstoot. Wij zijn dealer van alle A- merken zoals Contura & Hase maar ook Altech, Barbas, JAcobus en vele anderen. Na 25 jaar staan inmiddels ook in Vriezenveen al veel kachels van ons te branden naar volle tevredenheid!

Gashaarden Vriezenveen

Sfeer en warmte zonder met hout te hoeven slepen ? Gaskachels en gashaarden zijn zeer eenvoudig in gebruik en geven en zeer sfeervol vuurbeeld. Tegenwoordig hebben de meeste gaskachels al een rendement van 75 tot wel 80+ %. Bekijk de vele modellen op onze website of bezoek de vrijbijvend sfeervolle showroom 

Elektrische sfeerhaard Vriezenveen

Heeft u geen rookkanaal en hier ook geen mogelijkheid toe ? Dan is een elektrische sfeerhaard ideaal! Slechts de stekker in het stopcontact en u brengt direct meer sfeer in uw kamer. Ze zijn laag in verbruik en makkelijk te plaatsen en te verplaatsen. De modellen zijn veelal op diverse manieren in te bouwen. Van strak in een wand tot de klassieke schouw. Voor iedere stijl en budget is er een elektrische haard ! Bekijk de soorten elektrische kachels online of bezoek de showroom  aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal om ze live te bekijken !