Kachels Twente

Zoekt u een kachel of haard in de regio Twente ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres ! Boudrie Kachels en Haarden is gevestigd in Oldenzaal, met de warmste showroom van Twente ! Of u nu een houtkachel, gaskachel, pelletkachel met of zonder schouw zoekt, het assortiment van Boudrie bestaat uit meer dan 1000 kachels en haarden in allerlei soorten en maten. Maar ook voor schouwen en maatwerk plateaus kunt u bij ons terecht. Wij leveren en installeren in geheel Twente kachels, haarden en rookkanalen.

Houtkachels Twente

Bent u geïnteresseerd in een houtkachel maar weet u nog precies welk model ? De keuze is reuze, om een goede keuze te kunnen maken adviseren wij als eerst te kiezen type het soort houtkachel. Denk hierbij aan inbouw of vrijstaande kachels, speksteenkachels, stalen of gietijzeren kachels of misschien wel een hangend model. Selecteer via het overzicht houtkachels het modelsoort, hierdoor kunt u gerichter zoeken. Nog geen idee ? Bezoek dan eens onze showroom in Oldenzaal en laat u adviseren.

Gashaarden Twente

Gaat u voor gemakt en comfort ? Kijk dan eens naar ons assortiment gashaarden. Deze kunnen, afhankelijk van de grote, net zo veel warmte afgeven als een houtkachel. Maar dan wel met slechts één druk op de knop !

Open haarden Twente

Gaat u toch voor de klassieke open haard ? Open haarden worden tegenwoordig weinig geplaatst en veelal vervangen door een zuiniger én vooral veiliger kachel of haard. Wilt u toch een openhaard maar wel met de veiligheid van een kachel ? Kijk dan eens naar een liftdeurhaard welke als open haard én als kachel gestookt kunnen worden. Topmerken hierin zijn bijvoorbeeld de liftdeur haarden van Totem en Kal-Fire