Kachels Rijssen

Openhaarden Rijssen

Zoekt u een kachel of een haard in de regio van Rijssen ? Dan bent u bij Boudrie Kachels en Haarden in Oldenzaal aan het juiste adres ! Wij leveren en installeren kachels en haarden van a tot z. Dit doen we inmiddels alweer bijna 25 jaar. Dit met de reputatie van vakmanschap, eerlijke en transparante prijzen, nette montage én goede service. Wij leveren en monteren in heel Twente, dus ook in Rijssen en daarbuiten.

Houtkachels Rijssen

Zoekt u een houtkachel in Rijssen ? Wij zijn dealer van alle top merken zoals Barbas, Contura, Hase maar ook van bijvoorbeeld Altech, JAcobus en vele anderen. Bekijk het gehele assortiment houtkachels. Boudrie Kachels en Haarden biedt houtkachels en openhaarden in allerlei stijlen, soorten en maten. Van een klassieke gietijzeren kachel tot een moderne liftdeur- houthaard. Gaat u toch voor meer gemak ? Kijk dan eens bij onze gaskachels.

Gaskachels Rijssen.

Gaat u voor gemak ? Gezelligheid én warmte met slechts een druk op de knop! De gashaarden van tegenwoordig zijn niet meer van echt te onderscheiden en zijn er in vele soorten. Gaat u voor een vrijstaande gaskachel of een moderne inbouw gashaard ? In onze showroom zijn vele modellen brandend te zien, dit maakt het ritje van Rijssen naar de showroom in Oldenzaal meer dan waard ! Bekijk ons complete overzicht van de gashaarden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Heeft u nog geen keuze gemaakt tussen een houtkachel, gaskachel of misschien toch een elektrische sfeerhaard en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een haard of kachel bij u thuis? Bezoek dan onze showroom aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal en laat u vrijblijvend adviseren door één van onze experts.