Kachels Losser

Kachels Losser

Woont u in Losser en zoekt u een kachel of haard ? Dan zit u bij ons aan het juiste adres. Boudrie Kachels en Haarden zit in Oldenzaal, slechts enkele minuten van Losser vandaan. Weet u nog niet precies wat u wilt, bezoek dan onze showroom waar allerlei stijlen soorten en maten brandend te zien zijn.

Houtkachels Losser

Zoekt u een houtkachel en woont u in de omgeving van Losser ? Bekijk hier onze collectie houtkachels alvast online of bezoek de showroom waar topmerken zoals Hase, Contura en Barbas brandend te zien zijn. De houtkachels van nu zijn niet meer te vergelijken met de kachels van jaren geleden. Ze zijn zuiniger, schoner en hebben een hoger rendement. De kachels zijn tegenwoordig perfect regelbaar, een waar spectakel om te zien !

Gashaarden Losser

De mooiste gashaarden en gaskachels, in allerlei soorten, maten en stijlen kunt u hier bekijken. Gashaarden worden steeds beter, deze zijn niet meer te vergelijken met de gashaard van vroeger. Het vuurbeeld is niet meer van hout te onderscheiden én het rendement is veeal meer dan 80% ! Wilt u meer weten ? Bezoek dan de showroom in Oldenzaal of neem contact met ons op.