Kachels Hengelo

Kachels Hengelo

Bent u op zoek naar een kachel in Hengelo? Boudrie Kachels en Haarden is gevestigd in Oldenzaal, vlakbij Hengelo, en daarom kunnen we de kachel bij u installeren als u in de omgeving van Hengelo woonachtig bent. Met een kachel van Boudrie creëert u direct een knusse en huiselijke sfeer! Dus bent u op zoek naar een kachel in de buurt van Hengelo, neem dan contact met ons op!

Houtkachels Hengelo

Bij Boudrie vindt u zowel gaskachels als houtkachels van de hoogste kwaliteit. Het grote voordeel van een houtkachel is natuurlijk dat het geen invloed heeft op uw gas- en elektrarekening. U hoeft de kachel alleen maar te voorzien van hout en het hout aan te steken. Bekijk hier onze collectie houtkachels

Gaskachels Hengelo

Naast de houtkachel is de gaskachel een populair type. En ook voor gaskachels in de buurt van Hengelo bent u bij Boudrie Kachels en Haarden aan het juiste adres. Het grote voordeel van een gaskachel is dat u geen hout hoeft te verzamelen om de kachel aan te krijgen, de kachel wordt namelijk op een gasleiding aangesloten. Benieuwd welke gaskachels wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan hier ons assortiment.

Kunt u nog geen keuze maken uit alle gas- en houtkachels op onze website? Kom dan langs in onze showroom aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal en laat u vrijblijvend adviseren door één van onze experts.