Kachels Enschede

Kachels Enschede

Bent u op zoek naar een kachel in Enschede? Boudrie Kachels en Haarden is gevestigd in Oldenzaal, vlakbij Enschede, en daarom kunnen we de kachel bij u installeren als u in de omgeving van Enschede woonachtig bent. Met een kachel van Boudrie creëert u direct een knusse en huiselijke sfeer! Dus bent u op zoek naar een kachel in de buurt van Enschede, neem dan contact met ons op!

Houtkachels Enschede

Bij Boudrie vindt u zowel gaskachels als houtkachels van de hoogste kwaliteit. Het grote voordeel van een houtkachel is natuurlijk dat het geen invloed heeft op uw gas- en elektrarekening. U hoeft de kachel alleen maar te voorzien van hout en het hout aan te steken. Bekijk hier onze collectie houtkachels.

Gaskachels Enschede

Naast de houtkachel is de gaskachel een populair type. En ook voor gaskachels in de buurt van Enschede bent u bij Boudrie Kachels en Haarden aan het juiste adres. Het grote voordeel van een gashaard is dat u geen hout hoeft te verzamelen om de kachel aan te krijgen, de kachel wordt namelijk op een gasleiding aangesloten. Benieuwd welke gaskachels wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan hier ons assortiment.

Kunt u nog geen keuze maken uit alle gas- en houtkachels op onze website? Kom dan langs in onze showroom in Oldenzaal en laat u vrijblijvend adviseren door één van onze experts.

Elektrische sfeerhaarden Enschede

Heeft u geen rookkanaal en hier ook geen mogelijkheid toe ? Dan is een elektrischekachel ideaal! Alleen een stekker in het stopcontact en u brengt direct, vaak door middel van de bijgeleverde afstandsbediening, meer sfeer in uw kamer. Ze zijn laag in verbruik en makkelijk te plaatsen én te verplaatsen. De modellen zijnop allerlei manier te plaatsen en in te bouwen. Van strak in een wand tot een klassieke natuurstenen schouw. Voor iedere stijl en budget is er een elektrische haard ! Bekijk de soorten elektrische kachels online of bezoek de showroom  aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal om ze live te bekijken !