Kachels Denekamp

Kachels in Denekamp

Zoekt u een kachel of openhaard in Denekamp ? Boudrie Kachels en Haarden heeft een grootse showroom in Oldenzaal, nog geen kwartiertje rijden vanuit Denekamp. Gaat u ook voor de Gegarandeerde kwaliteit, keuze uit alle gerenommeerde merken én gedegen advies van Boudrie Kachels en Haarden ? Dan is een vrijblijvend bezoek aan de showroom zeker waard ! Circa 100 modellen staan brandend voor u opgesteld in allerlei soorten en stijlen.

Houtkachels in Denekamp

Woonachtig in de omgeving Denekamp en op zoek naar een houtkachel ? Wij zijn dealer van de meest uiteenlopende modellen houtkachels, van de klassieke gietijzeren houtkachels tot moderne inbouw- liftdeurhaarden. Laat u alvast inspireren en bekijk de collectie houtkachels.

Gaskachels in Denekamp

Behalve houtkachels vindt u bij Boudrie Kachels en Haarden ook gaskachels van de hoogste kwaliteit. Gaat u voor puur gemakt maar mét de sfeer van een gezellig vuurbeeld ? Dan is een gashaard iets voor u ! Bekijk de collectie gaskachels.

 

Heeft u nog geen keuze kunnen maken tussen hout, gas of misschien zelfs elektrisch ? Neem dan contact met ons of bezoek de showroom voor vrijblijvend advies op maat !