Kachels Borne

Kachels in Borne

Zoekt u een kachel of openhaard in Borne ? Boudrie Kachels en Haarden heeft een grootse showroom in Oldenzaal, slechts een klein kwartiertje rijden vanuit Borne. Gegarandeerde kwaliteit, keuze uit alle gerenommeerde merken én gedegen advies maakt een vrijblijvend bezoek aan de showroom zeker waard ! Circa 100 modellen staan brandend voor u opgesteld in allerlei soorten en stijlen.

Houtkachels in Borne

Zoekt u een houtkachel in de omgeving Borne ? Wij zijn dealer van de meest uiteenlopende modellen houtkachels, van de klassieke gietijzeren houtkachels tot moderne inbouw- liftdeurhaarden. Laat u alvast inspireren en bekijk alle houtkachels.

Gaskachels in Borne

Behalve houtkachels vindt u bij Boudrie Kachels en Haarden ook gaskachels en gashaarden van de hoogste kwaliteit. Gaat u voor puur gemakt maar mét de sfeer van een gezellig vuurbeeld ? Dan is een gashaard iets voor u ! Bekijk de collectie gaskachels. Staat uw model er niet bij ? Neem dan contact met ons op.

 

Heeft u nog geen idee of  een houtkachel, gaskachel of misschien zelfs elektrische kachel het beste bij u past ? Kom dan langs in onze showroom in Oldenzaal en laat u geheel vrijblijvend adviseren door één van onze experts.