Kachels Almelo

Kachels in Almelo

Zoekt u een kachel of haard in Almelo ? Boudrie Kachels en Haarden heeft een grootse showroom in Oldenzaal en levert en installeert in geheel Twente, dus ook in Almelo ! Gegarandeerde kwaliteit, keuze uit alle gerenommeerde merken én gedegen advies maakt een vrijblijvend bezoek aan de showroom zeker waard !

Houtkachels in Almelo

Zoekt u een houtkachel in de omgeving Almelo ? Wij zijn dealer van de meest uiteenlopende modellen houtkachels, van de klassieke gietijzeren kachels tot moderne inbouw- liftdeurhaarden. Laat u alvast inspireren en bekijk alle houtkachels.

Gaskachels in Almelo

Behalve houtkachels vindt u bij Boudrie Kachels en Haarden ook gashaarden van de hoogste kwaliteit. Gaat u voor puur gemak maar mét de sfeer van een gezellig vuurbeeld ? Dan is een gashaard iets voor u ! Bekijk de collectie gaskachels.

 

Heeft u nog geen idee of  een houtkachel, gaskachel of misschien zelfs elektrische kachel het beste bij u past ? Kom dan langs in onze showroom in Oldenzaal en laat u geheel vrijblijvend adviseren door één van onze experts.