Kachels Weerselo

Kachels Weerselo

Een kachel of open haard in Weerselo ? Boudrie kachels en Haarden in Oldenzaal is slechts enkele minuten van Weerselo vandaan. Wij leveren én installeren kachels in Weerselo. In onze showroom aan de Thorbeckestraat 80 kunt u zich perfect oriënteren over houtkachels, gaskachels, elektrische sfeerhaarden, schouwen en zelfs de in opkomst komende pelletkachels. Deze zijn allemaal brandend te zien.

Houtkachels Weerselo

Houtkachels zijn er in vele soorten en maten. Gaat u voor de klassieke open haard, vrijstaande of hangende kachel of toch voor de moderne inbouw- houthaard ? Ons assortiment houtkachels is ontzettend groot en veelzijdig. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis ? Kom dan eens langs in onze showroom in Oldenzaal. Hier staan veel verschillende houtkachels brandend opgesteld. Wilt u advies aan huis voor een kachel in Weerselo ? Wij komen vrijblijvend bij u langs ! Neem hiervoor contact met ons op.

Gaskachels Weerselo

Zoekt u een gaskachel in de omgeving van Weerselo ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Puur gemak, steek de haard aan vanuit uw luie stoel na een lange dag met de afstandsbediening. Hiermee kunt u tevens de vlammen en hierbij dus ook de warmte mee regelen. De gashaarden van nu zijn niet meer van echt houtvuur te onderscheiden. Als u nog niet zo goed weet welk soort kachel van de meer dan 300 verschillende gaskachels het beste bij u past, kom dan langs en laat u vrijblijvend adviseren.