Eindelijk mooie en stille pelletkachels !

De inmiddels razend populaire pelletkachels zijn er in vele soorten en maten. De reacties hierover zijn vaak gemengd. Het grote voordeel van pelletkachels zijn het hoge rendement, de lage uitstoot, en het gemak. De negatieve geluiden welke wij het meest horen gaan meestal over het lawaai, de servicegevoeligheid en de '' lelijke apparaten''. Wij kunnen dan ook met trots melden dat dit tot de verleden tijd behoord. Wij hebben namelijk sinds kort het merk Nordic Fire in ons assortiment. De Italiaanse kachels van het merk Nordic Fire staan bekend om zijn fraaie modellen, stille pelletkachels en de hoge kwaliteit.

Pelletkachel informatiedagen 3, 4 & 5 maart

Donderdag 10.00 tot 20.00 uur.
Vrijdag 10.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze dagen zullen vele verschillende modellen pelletkachels brandend te zien zijn. Buiten op het terrein is een demonstratiekar aanwezig van de Nordic Fire pelletkachels en kunt u tijdens de dagen terecht voor al uw vragen. Ideaal om geheel vrijblijvend te zien of een pelletkachel  ook wat voor u is en wat deze kachels precies zijn en doen. Uiteraard zullen onze adviseurs tijdens de infodagen ook voor u klaar staan voor de houtkachels, gashaarden en elektrische haarden. Ook deze staan brandend voor u opgesteld in onze grote showroom.

Voordelen van de pelletkachel

-Eenvoudige bediening
-Afstandsbediening
-Programmeerbaar
-90 tot 95% rendement
-Goedkoop stoken
-€ 500,- subsidie
-Veel verschillende modellen en kleuren

€ 500,- Subsidie

Op de aanschaf van een nieuwe pelletkachel kunt u subsidie aanvragen. Hoeveel dat precies is hangt van het model af met een minimum van € 500,-. Lees meer over de subsidieregeling van pelletkachels. Tijdens de infodagen kunt u ook over de subsidie terecht met uw vragen.