Kalfire blijft maar vernieuwen!

Kalfire is momenteel bezig met grote veranderingen. Dit merk is al jaren voorloper op het gebied van gas- en houthaarden. Ten eerste veranderen de namen, niet langer is de productnaam als volgt: Kal-fire Heat Pure 120, maar Kalfire W120/38F. W betekend hierbij Wood, de cijfers staan voor de glasmaat en de F staat voor Front omdat deze alleen aan de voorkant glas heeft. Het doel van deze naamswijziging is met een kortere naam meteen duidelijk maken wat de eigenschappen van de haard zijn. Ook is het streepje verdwenen bij (voorheen) Kal-Fire.

Natural Spark Generator

Een nieuwe uitvinding voor gaskachels. Dit is pas écht innovatie: Een systeem dat een vonk toevoegt aan de vlam. Dit moet de vonken die u af en toe ziet bij een houthaard waarin vochtig hout word gestookt nabootsen. Dit zorgt ervoor dat uw gashaard nóg meer lijkt op een "echte" houthaard. Dit gepantenteerde systeem van Kalfire zal alleen bij Kalfire verkrijgbaar zijn. Deze optie zal vanaf oktober op elke Prestige gashaard van Kalfire te verkrijgen zijn.

Nieuwe soorten

Kalfire heeft ook een aantal kleinere modellen gashaarden geïntroduceert. Deze zijn speciaal voor nieuwbouwsituaties; deze woningen zijn steeds beter geïsoleerd waardoor er minder vermogen nodig is om de ruimte te verwarmen. Omdat mensen voor de sfeer en stralingswarmte toch nog een haard in huis willen hebben, speelt Kalfire hier handig op in.

Wilt u de nieuwste technieken van Kalfire in levende live bekijken? Kom dan snel langs in onze showroom!