kalfire

17, 18 en 19 november is het zover: De Kalfire kachel- en haardenshow bij Boudrie kachels en haarden in Oldenzaal. Tijdens deze dagen kunt u profiteren van diverse acties en aanbiedingen. Deze dagen vind plaats ter gelegenheid van de grote vernieuwingen die hebben plaatsgevonden bij Kalfire. Tijdens deze dagen zullen er demonstraties te zien zijn van de prachtige gas- en houtgestookte haarden van Kalfire. Uiteraard kunt u tijdens deze dagen ook terecht voor de talloze andere merken welke wij in ons assortiment hebben. Onze adviseurs en de specialisten van Kalfire staan voor u klaar in onze showroom om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden voor een hout- gas of een elektrische haard bij u thuis. Advies en een offerte op maat indien gewenst !

 

Kalfire is een merk dat streeft naar perfectie. Ze zijn constant bezig met vernieuwingen en het overtreffen van de concurrentie. Zo hebben de nieuwe gashaarden van Kalfire een unieke optie: de Natural Spark Generator (NSG). Deze gepatenteerde functie bootst de vonken die normaal gesproken te zien zijn bij een "echt" houtvuur na. Deze functie doet het gasvuur nóg echter lijken dan bij Kalfire al het geval was. Kalfire gasvuren onderscheiden zich nog meer van de concurrentie door de in de houtstammen ingebouwde brander.

 

De haard bestaat al langere tijd, maar bij Kalfire vonden ze dat er te weinig werd vernieuwd. Bij Kalfire is er elke dag een team specialisten bezig met verbeteren en vernieuwen van prachtige haarden.

 

Ook op het gebied van houthaarden loopt Kalfire voor op andere merken. Deze haarden zijn gebouwd volgens de laatste voorschriften en keuringen. Daarnaast zijn ze uitgerust met de nieuwste verbrandingstechnieken. Kalfire houthaarden zijn er in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit een; fronthaard, hoekhaard, driezijdige haard of tunnelhaard. Hierbij staat behalve techniek, ook design hoog in het vaandel. De kaderloze haarden zijn prachtig om te zien.

 

Al deze unieke technieken kunt u 17, 18 en 19 november in levende lijve ontdekken in onze showroom aan de Thorbeckestraat 80 te Oldenzaal. Hier kunt u ook terecht voor meer merken dan alleen Kalfire. 

Tip: Neem bouwtekeningen en maten mee zodat wij u van een passend advies kunnen voorzien.

Openingstijden:

Donderdag 17 november: 10:00 tot 20.00 uur.

Vrijdag 18 november: 10:00 tot 20:00 uur.

Zaterdag 19 november: 10:00 tot 17:00 uur.