Kal-­Fire KACHEL EN HAARDENSHOW bij BOUDRIE KACHELS EN HAARDEN, OLDENZAAL.

Donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 November organiseert Boudrie Kachels en Haarden in Oldenzaal een kachel en haardenshow.

Tijdens deze kachel en haarden showdagen staan de haarden van Kal­fire centraal. Kal­fire levert een uitgebreid assortiment gesloten gas­ en houthaarden, die allen uitblinken door design en techniek. Kal­fire noemt zichzelf niet voor niets de meest innovatieve haardenbouwer van Nederland.

Gas- inbouwhaarden

Kal-Fire heeft twee serie gas- inbouwhaarden, de eco line, bestaande uit moderne gashaarden met een lage ruit in allerlei soorten en maten. En de Prestige gashaarden, met het allermooiste vuurbeeld en een hoge ruit. Dit vuurbeeld is niet van een echte openhaard te onderscheiden en moet u gezien. Tijdens de showdagen zijn vele modellen van beide series brandend te zien.

Hout- inbouwhaaren

Kal Fire heeft niet alleen gashaarden maar ook inbouw- houthaarden met liftdeur. In vele soorten en maten met een minimalistisch design. Deze zullen tijdens de showdagen ook brandend te zien zijn. De haarden zijn te gebruiken als openhaard maar ook als hoge rendementskachel

Profiteer van diverse aanbiedingen tijdens de showdagen !

Tijdens de kachel en haardenshow op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 november a.s. kunt u in onze showroom aan de Thorbeckestaat 80 in Oldenzaal kennismaken met deze bijzondere haarden. De meeste modellen zijn brandend in onze showroom te bewonderen. Ons team van "kenners" staat samen met "de kenner" van Kal­fire klaar om u te latenwarmlopen, maar bovenal om u van deskundig advies te voorzien. Tijdens deze dagen kunt u profiteren van diverse aanbiedingen.

 

TIP: neem foto's en/of tekeningen mee van uw eigen situatie voor advies op maat. U bent van harte welkom !

Kachel en Haardenshow Boudrie Kachels en Haarden:

  • Donderdag van 10:00 tot 20:00
  • Vrijdag van 10:00 tot 20:00
  • Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Thorbeckestraat 80 | 7577 RB Oldenzaal | 0541­799199 | www.boudriekachels.nl |