Boudrie Kachels en haarden is nu officieel dealer van het exclusieve Duitse merk BRUNNER. Brunner is een fabrikant van inbouw- houthaarden, zowel met draaideur als met liftdeur. Brunner is een merk op zich, zij gaan niet zoals de meeste fabrikanten mee met de menigte. Zo ziet Brunner af van goedkope productie in Oost-Europa of Azië zoals de meesten dat wel doen. De houthaarden worden in Duitsland gemaakt door hoogopgeleide en ervaren specialisten. Kwaliteit is dan ook hun eerste prioriteit.

Keuze uit een ruim assoriment

Klassiek of modern, klein of groot, met of zonder liftdeur, Brunner heeft het allemaal. De vele opties zorgen ervoor dat er voor iedereen wel een model is geheel naar zijn of haar smaak én met de hoogste kwaliteit. Zo kunt u zelfs kiezen hoe snel u de warmte wilt hebben. U heeft de keuze tussen stralingswarmte, convectie warmte, accumulerend of zelfs een combinatie hiervan. Bekijk het gehele assortiment.

In onze showroom

Wij hebben sinds kort een flinke verbouwing achter de rug waarbij wij de showroom met meer dan 100m2 uit hebben gebreid. Hier staan vanaf Mei 2015 diverse Brunner liftdeurhaarden brandend opgesteld.