Nieuw: de Bellfires Smart Bell

In november heeft Bellfires hun nieuwste lijn gashaarden gelanceerd; de Smart Bell. Deze unieke gashaarden kunnen door hun geringe inbouwdiepte van slechts 35 centimeter bijna óveral ingebouwd worden. Dit is dus een inzet en inbouwhaard in één!

 Standaard Bell fires premium fire.

Al deze kachels beschikken standaard over het premium fire van Bellfires. Dit houd in dat de Smart Bell vlammen heeft die "uit" de keramische houtstammen komen. Dit systeem gaat ook samen met verlichting in de bodem. Deze heeft als nut een realitstisch gloeiend kolenbed na te bootsen. Dit is allemaal schakelbaar. Zo is deze haard zélfs op warme dagen te gebruiken!

Veiligheid.

Toch is uiterlijk niet het enige dat er toe doet bij de Bellfires Smart Bell. De unieke veiligheidstechnieken die in deze haard worden toegepast zorgen ervoor dat deze haard ongelovelijk veilig is. Zo is de Smart Bell uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem in de deur. Dit deursysteem kantelt naar voren als er een overdruk ontstaat in de kachel. Dit systeem kent een hoge mate van veiligheid.