NIEUW- te zien in onze showroom.

Het Nederlands merk Bellfires staat al jaren bekend om hun dubbele branders. Hierin waren altijd twee varianten; De Line Fire en de Centre Fire. Vanaf Juni 2015 komt daar een derde optie bij: De Premium Fire

Premium Fire

De brander welke het meest lijkt op een echt houtvuur is zonder twijfel de Premium Fire van Bellfires. De nieuwe dubbele brander zijn eigenlijk drie branders welke in de houtstammen verwerkt zijn. Hierdoor komt het vuur echt vanuit de stammen de haard in. Zo combineert Bellfire met de Premium Fire de voordelen van de dubbele brander maar wel met het vuurbeeld wat het meest weg heeft van een levensecht kampvuur.

Regelbaar vlambeeld

Bij de Premium Fire gasbrander branden de vlammen zowel aan de voor- als achterkant van de houtblokken. Het leuke hiervan is behalve dat het een prachtig vuurbeeld geeft, dat de achterste brander kan worden uitgeschakeld. Hierdoor word niet alleen het vermogen, maar ook gas verbruik met 40% verlaagd. En dit zonder in te leveren op het vlammenspel. De voorste branders blijven namelijk hoog branden. Wilt u nog minder vermogen ? Dan kunt u beide vlammen ook nog eens verlagen.

Beide branders aan

Alleen voorste brander aan ( spaarstand)

Sfeerverlichting voor extra gloei-effect.

Onder het branderbed hebben alle Premium Fires sfeerverlichting geïntegreerd. De lichtsterkte is tevens regelbaar. U kunt de sfeerverlichting gebruiken met en zonder vlammen. Met vlammen geeft het een extra dimensie aan het vuur. Zonder vlammen, zoals in de zomer, geeft het een gezellig sfeertje zonder te verwarmen.

Welke haarden hebben de Premium Fire brander?

Vanaf Juni 2015 is de nieuwe brander al leverbaar voor de Topsham haarden. Op korte termijn komt deze optie beschikbaar voor de volgende haarden:
  • Corner Bell Derby 3 L/R
  • Corner Bell Topsham 3 L/R
  • Derby Large 3
  • Derby Small 3
  • Topsham Large 3
  • View Bell Derby 3
  • View Bell Topsham 3
  • York Large 3
  • York Small 3

Bekijk onderstaande video van de Premium Fire:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan eens onze showroom aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal. Hier zal binnenkort ook de nieuwe brander te zien zijn. Bekijk het gehele assortiment van de Bellfires gashaarden.