Kachelfest 2018

Profiteer van diverse aanbiedingen tijdens het jaarlijkse oktober Kachelfest 2018!

Een vurig vlammenspel van de houthaard? Het gemakkelijke genieten bij de gashaard? De plug- and play sfeer van een elektrische haard? Of is toch het functionele verwarmen met de pelletkachel meer uw ding? Bij Boudrie Kachels en Haarden komen alle mogelijke vormen van sfeervol en duurzaam verwarmen samen tijdens het Oktober Kachelfest op 25, 26 en 27 oktober.

 

  • Demonstratie van speksteenkachels in showcontainer 

De speksteenkachels van Altech zijn weer van de partij. Bekijk ze brandend in de speciale dubbele showcontainer van Altech welke voor onze showroom opgesteld staat, of bij ons in de showroom. De enige speksteenkachels welke ook in het zwart leverbaar zijn!

  • Demonstratie nieuwste houtkachels

  • Deze houtkachels zijn nu al goedgekeurd voor de eisen van na 2022! Duurzaam verwarmen met hout stoken? Dan kan! Wij leggen het u graag uit en geven live demonstraties. Neem uw bouwtekeningen en/of foto's mee voor een offerte op maat.
  • Demonstratie nieuwste pelletkachels

De pelletkachels van het Italiaanse merk Ravelli, in Nederland beter bekend als Nordic Fire staan weer te branden in onze showroom tijdens het Kachelfest. Bekijk de nieuwste modellen met de nieuwste snufjes, nóg stiller en mooier brandend. Nu zelfs regelbaar via smartphone of tablet!

  • Demonstratie nieuwste gashaarden

De nieuwste generatie gashaarden zijn klaar voor de toekomst en voor het ''nieuwe gas''. Tijdens het Kachelfest is de specialist van Kalfire aanwezig. Hét merk achter de hybride gashaarden, met LED verlichting én echte vonken. Deze haarden zijn niet alleen erg sfeervol maar ook geschikt als (bij)verwarming. Ideaal naast de warmtepomp en vloerverwarming!

 

Onze showroom is vernieuwd en uitgebreid!

Tijdens de afgelopen zomer hebben wij hard gewerkt aan verdere uitbreiding en vernieuwing van de showroom. Er zijn nu meer dan 120 modellen aan kachels en haarden (brandend) te zien. Onder meer hebben wij ruimte gemaakt voor de nieuwste pelletkachels van Nordic Fire en het assortiment aan elektrische haarden is verder uitgebreid.

Naast de meest moderne en duurzame kachels leveren wij ook de benodigde accessoires zoals rookkanalen, inbouwmaterialen, onderdelen en andere toebehoren. Ook kunnen wij de door u uitgezochte haard of kachel volledig monteren. Hiervoor maken wij gebruik van vakkundige monteurs met jarenlange ervaring.

Onze medewerkers zijn allemaal op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van hout, gas, pellet en elektrische haarden. Het duurzaam, energiezuinig en toch sfeervol verwarmen staat hierbij hoog in het vaandel. U bent van harte welkom op 25, 26 en 27 oktober tijdens het Oktober Kachelfest aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal.

 

Openingstijden tijdens het Oktober Kachelfest:

Donderdag 25 oktober: 10:00 - 20:00

Vrijdag 26 oktober: 10:00 - 20:00

Zaterdag 27 oktober: 10:00 - 17:00